چگونه ویزای شینگن بگیریم

ویزای شینگن

ویزای شینگن

اگر قصد سفر به یکی از کشورهای حوزه شینگن را دارید باید برای ورود به آن ویزای شینگن دریافت کنید

مراحل درخواست و صدور ویزای شینگن بسته به نوع ویزای درخواستی شما کمی تفاوت دارد و شاید در لیست مدارک مورد نیاز کمی با هم فرق داشته باشیند ولی میشه گفت 90% شرایط و مدارک کلیه کشورهای عضو اتحادیه شینگن یکی هستند. ما قصد داریم در اینجا نحوه دریافت ویزای توریستی شینگن را بررسی کنیم.

مراحل دریافت ویزای توریستی شینگن به شرح ذیل می باشد:

زمان بندی و برنامه ریزی

قبل از هر چیزی به یاد داشته باشید که برای اقدام دریافت ویزای شینگن وقت کافی داشته باشید بهتر است برای این کار سه ماه زمان در نظر بگرید برخی از کشورها به زمان  بیشتری نیاز دارند . مثلا کشور آلمان زیر 90 روز وقت سفارت نمی دهد.

وقت سفارت

وقت سفارت

اینکه قصد سفر به کدام کشور را دارید اولین گام هست. شما باید با توجه به برنامه سفر خود اقدام به درخواست ویزای شینگن کنید. اصولا باید از کشوری که اول از همه به آن ورود می کنید درخواست ویزا کنید و یا کشوری که بیشترین اقامت را دv آن دارید: برای مثال شما قصد سفر به دو کشور ایتالیا و فرانسه دارید شما از ایران به ایتالیا سفر میکنید و از فرانسه بر می گردید در این صورت باید از سفارت ایتالیا درخواست ویزا کنید.

کسب اطلاعات در مورد ویزای  شینگن

بعد از اینکه مقصد خودتون را انتخاب کردید باید لیست مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای شینگن را بررسی و شروع به تکمیل آنها کنید. ما در اینجا مدارک ویزای توریستی شینگن را مورد بررسی قرار می دهیم فقط توجه داشته باشید که درسته تمام کشورهای عضو اتحادیه شینگن ویزای یکسانی را صادر می کنند ولی ممکن است در برخی از موارد تفاوت های کوچکی با هم داشته باشند از جمله وقت سفارت ، ترجمه مدارک و … پس قبل از هر اقدامی به سایت سفارت مورد نظر مراجعه کنید و چک لیست خود را بررسی کنید حالا مدارک مورد نیاز ویزای شینگن را بررسی کنیم:

فرم ویزای شینگن

فرم ویزای شینگن

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای شینگن

    • تکمیل فرم درخواست ویزا اولین مرحله برای تعیین وقت سفارت جهت مصاحبه و تحویل مدارک هست بهتر است این فرم را به صورت آنلاین از سایت رسمی سفارت مورد نظر دانلود کرده وبه همراه دیگر مدارک در روز مصاحبه تحویل دهید : نکته مهم اینکه برخی از سفارت ها این فرم را به صورت دست نویس هم قبول می کنند ولی ما تاکید می کنیم این فرم را به صورت تایپ شده ارائه کنید تا به دلیل ناخوانا بودن به مشکل نقص مدارک برخورد نکنید
  • شناسنامه و کارت ملی

    • ترجمه شناسنامه و کارت ملی  به همراه کپی تمام صفحات
  • پاسپورت ( گذرنامه )

    • اعتبار گذرنامه برای درخواست ویزای شینگن باید 6 ماه از تاریح درخواست ویزا باشد و همچنین باید دارای دو صفحه خالی باشد. همچنین کپی از صفحات گذرنامه به همراه ویزای قبلی گذرنامه قبلی هم الزامیست
  • عکس رنگی سه قطعه

    • ویژگی های عکس برای درخواست ویزای شینگن باید جدید باشد و مطابق با ظاهر فعلی شما در ساز 3.5 در 4.5 رنگی با زمینه سفید و 70% آن چهره درخواست کننده باشد بدون لبخند و بدون عینک و این عکس روی ویزای شما چاپ خواهد شد.
  • مدارک شغلی و اسناد ملکی

    • مدارک شغلی به صورت کلی عبارتند از :روزنامه سمی ، جواز کسب ، گواهی اشتغال به تحصیل ، گواهی اشتغال به کار روی سربرگ محل کار به همراه مهر و امضای مدیرعامل که در آن سمت شغلی ، مدت اشتغال به کار و حقوق ماهیانه درج شده باشد. لازم به ذکر است این مدارک باید ترجمه شده و به همراه اصل آن در روز مصاحبه تحویل شوند.
    • پرینت بانکی با گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان لاتین که آن را بانک برای شما صادر می کند اعتبار این پرینت فقط یک ماه از زمان صدور می باشد. البته برخی از سفارت ها ممکن است از شما پرینت شش ماه را درخواست کنند.
    • همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت دارا بودن
    • سند ملکی به نام شخص درخواست کننده، اصل و ترجمه‌ سند در زمان روز مصاحبه ارائه گردد که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • برنامه سفر که شامل رزرو بلیط رفت و برگشت می باشد . باید منطبق را درخواست باشد. ما می توانیم به شما یک رزرو معتبر به همراه مهر و سربرگ ارئه کنیم (02147620660)

بیمه مسافرتی

رزرو بلیط هواپیما

رزرو بلیط هواپیما

  • بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30.000 یورو که تمام هزینه های پزشکی و اضطراری را پوشش دهد و مطابق با مدت اقامت درخواست کننده باشد. ما می توانیم با تخفیف ویژه برای شما بیمه مسافرتی معتبر و مورد تایید سفارت را به صورت آنی صادر کنیم (02147620660)

بیمه مسافرتی

  • رزرو هتل و برگه تاییده واچر هتل برای کل اقامت مطابق با درخوایت ویزا این زرو باید کاملا معتبر و قابل استعلام باشد.برخی از سفارت های مانند یونان و آلمان اصل تاییده را روی سربرگ هتل( واچر سربرگ هتل ) با مهر امضا از شما طلب می کنند.ما می توانیم در این زمینه در خدمت باشیم (02147620660)

 

وقت سفارت

بعد از اینکه چک لیت مدارک درخواست ویزای خود را آماده کردید زمان دریافت وقت سفارت هست شما باید برای مصاحبه و تحویل مدارک خود وقت بگیرید که به آن وقت سفارت گقته می شود.شما می توانید با مراجعه به سایت سفارت از نحوه دریافت وقت و همچنین تاریخ های آن مطلع شوید وقت سفارت خود را نهایی کنید و یا می توانید از کمک ما بهره مند شوید. (02147620660) تا در اولین فرصت وقت سفارت شما را نهایی کنیم.

مصاحبه جهت اخذ ویزای شینگن

وقت مصاحبه ویزای شینگن

وقت مصاحبه ویزای شینگن

پس از تکمیل مدارک و دریافت وقت سفارت نوبت به روز مصاحبه می رسد. در این شما ضمن تحویل مدارک باید برای انگشت نگاری اقدام کنید.بعد از انگشت نگاری و مصاحبه مدارک ویزا به همراه هزینه ویزا و خدمات از شما دریافت می شود به شما رسید تحویل می دهند و باید منتظر جواب از جانب سفارت باشید.

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن به صورت نقد دریافت می شود بهتر است مقداری پول خرد هم همراه داشته باشید چون هزینه خدمات هم به صورت یورویی از شما دریافت می شود

  • کودکان صفر تا ۶ سال : رایگان
  • کودکان ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو
  • افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو

جواب نهایی ویزای شینگن

بعد از گذشت 14 تا 21 از زمان انگشت نگاری جواب ویزای شما آماده می شود. در این روز با ارائه رسید می توانید گذرنامه خود را به همراه ویزا دریافت کنید در صورتی که ویزای شما صادر نشده باشد .یا به اصطلاح ویزای شما ریجکت شده باشد در برگه ای دلایل آن را به شما اعلام می کنند و شما از زمان تحویل این برگه 30 روز وقت دارید تا اعتراض خود را اعلام کنید تا به درخواست شما رسیدگی شود.

ریجکت ویزای شینگن

مشخصات ویزای شینگن:

روی ویزای شما دو تاریخ وجود دارد یک تاریخ اعتبار ویزا که شروع و پایان آن مشخص هست و یک مدت زمانی که شما مجوز اقامت در آن را دارید به خاطر داشته باشید اقامت بیش از حد در حوزه شینگن می تواند عواقب سختی برای شما داشته باشد.

آژانس مسافرتی افتخار دارد در کلیه مراحل اخذ ویزای شینگن از ابتدا تا انتها با خدمات خود در کنار شما باشد:

  • دریافت وقت سفارت کلیه کشورها
  • ترجمه مدارک جهت ارائه به سفارت (با تخفیف باور نکردنی)
  • صدور بیمه نامه مسافرتی مورد قبول کلیه سفارت ها
  • رزرو بلیط هواپیما
  • رزرو هتل و واچر رسمی مورد تایید و قبول کلیه سفارت ها
  • رزرو بلیط پروازهای داخلی و بین المللی کلیه کشورها
  • رزرو بلیط قطار داخلی اروپا
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
(02147620660)
چگونه ویزای شینگن بگیریم
4.9 (98.04%) 163 رای