ایالات متحده مکزیک

وقت سفارت مکزیک

وقت سفارت مکزیک : کشور مکزیک یکی از کشورهای آمریکای شمالی می باشد نام قبلی آن مکزیک نو بوده و پایتخت آن مکزیکوسیتی می باشد و با کشورهای گواتمالا و آمریکا همسایه می باشد. شاید اولین چیزهایی که بعد از شنیدن اسم مکزیک به ذهن شما خطور کند ذرت مکزیکی و موج مکزیکی باشد ولی باید بدانید مکزیک دارای شگفتی های بیشتری هست که ارزش یک جستجوی کوچک را دارد.

وقت سفارت مکزیک اولین قدم جهت درخواست ویزای مکزیک می باشد. کلیه مسافران ایرانی که دارای گذرنامه ایرانی می باشند و قصد سفر به کشور زیبای مکزیک را دارند باید نسبت به اخذ ویزای مکزیک اقدام نمایند که قبل از ارائه مدارک و فرم مربوطه ابتدا باید نسبت به دریافت نوبت مصاحبه و یا همان وقت سفارت مکزیک اقدام نمایید.

مشاوره رایگان

02147620660

وقت سفارت

وقت سفارت

اطلاعاتی درباره وقت سفارت مکزیک

سایت وقت سفارت در راستای خدمات رسانی به آن دسته از مسافرانی که به دلایل مشاغل کاری و یا عدم اطلاعات کامل از  روند وقت سفارت مکزیک تمایل به دریافت وقت سفارت ندارند راه اندازی شده است تا ضمن مشاوره رایگان نسبت به دریافت وقت سفارت مکزیک و همچنین خدمات رزرو بلیط و هتل و همچنین صدور بیمه مسافرتی مورد تایید سفارت مکزیک در کنار آنها باشد. برای مشاهده خدمات سایت وقت سفارت اینجا کلیک کنید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت مکزیک به شرح ذیل می باشد:

  • اطلاعات هویتی شامل نام، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و تاریخ انقضای پاسپورت
  • ملیت
  • جنسیت
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ مطلوب برای وقت سفارت مکزیک ( بهتر است حداقل یک ماه از زمان درخواست فاصله داشته باشید)
  • نوع ویزا
  • مقصد اصلی در مکزیک

نکات مهم در مورد وقت سفارت مکزیک

  1. شایان ذکر است کلیه وقت ها به صورت قانونی گرفته می شود و ما هیچ وقت خارج از نوبت ، ویژه و … را ارائه نمی دهیم.
  2. تعیین وقت در 72 ساعت کاری صورت می گیرد و وقت مصاحبه بسته به شلوغی ممکن است 30 تا 90 روز آینده باشد.
  3. پس از تعیین وقت سفارت مکزیک امکان تغییر یا لغو آن وجود ندارد.
  4. قبل از هر اقدامی با مراجعه به سایت رسمی سفارت مکزیک از تمامی شرایط و مراحل اطلاعات کامل کسب کنید.
  5. دریافت وقت از سفارت مکزیک ممکن است زمانبر باشد بهتر است تا حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر برای تعیین وقت مکزیک و دریافت ویزا مکزیک اقدام کنید. در برخی از موارد ممکن است به دلایل خاصی وقت سفارت مکزیک به سرعت مشخص گردد لذا قبل از درخواست وقت سفارت مکزیک نسبت به تمکیل مدارک مورد نیاز ویزای مکزیک اقدام نمایید.
  6. تهیه نسخه چاپی از اطلاعات حاوی وقت ملاقات به هنگام مراجعه به سفارت مکزیک الزامی است.
  7. توجه داشته باشید که پیش از مراجعه به بخش کنسولی باید اطلاعات لازم در مورد روند انجام امور و مدارک مورد نیاز را از طریق وب‌سایت سفارت مکزیک کسب کنید. در صورت نقص مدارک، باجه از پذیرفتن درخواست معذور است.
  8.  تمامی هزینه‌های خدمات کنسولی به صورت نقد دریافت می‌شود.
  9. ایمیل‌های خود را به زبان انگلیسی ارسال کنید. سفارت مکزیک به ایمیل‌هایی که به زبان فارسی نوشته شده‌اند، پاسخ نخواهد داد.
  10. اگر درخواست ویزای شما توسط سفارت مکزیک ریجکت بشه، یک نامه به شما داده میشه که در اون دلایل ریجکت شدن رو نوشته. در انتهای اون نامه هم نحوه اعتراض به این نتیجه به شما اعلام میشه. شما باید دلایل اعتراضتون رو بنویسید و اون رو به آدرسی که سفارت میگه پست کنید. تا به درخواست شما رسیدگی شود. در صورتی که قبلا برای ویزای مکزیک اقدام کردید و درخواست شما ریجکت شده برای مشاهده راهکارهای رفع ریجکتی ویزای مکزیک اینجا کلیک کنید

سفارت مکزیک از پاسخ دادن به سؤالات زیر معذور است:

  1. پرسش های مربوط به تعیین وقت مصاحبه و وقت سفارت مکزیک .
  2. پرسش هایی که پاسخ آن ها در سایت سفارت موجود است.
  3. پرسش هایی که در حوزه مسئولیت سفارت مکزیک در تهران نیست.
  4. پرسش هایی در مورد ریجکت ویزا توسط سفارت.
  5. پرسش هایی در مورد اقامت و ثبت شرکت.
  6. پرسش هایی در مورد پناهندگی

مشاوره رایگان

02147620660

هزینه ویزا

هزینه ویزا

هزینه وقت سفارت مکزیک

هزینه وقت سفارت مکزیک انفرادی فقط و فقط 200.000 تومان می باشد.

هزینه وقت سفارت مکزیک برای خانواده شامل تخفیف ویژه می شود.

مشاوره رایگان

02147620660

کلیه خدمات مشمول گارانتی عودت وجه می باشند.در صورتی که مسافر از سفر انصراف دهد و تا 72 ساعت بعد از درخواست انصراف مسافر وقت وی مشخص نگردد 100% هزینه پرداختی بابت وقت سفارت به وی استرداد می گردد.

در صورت تمایل مسافر خدمات رزرو بلیط ، رزرو هتل ، صدور بیمه مسافرتی و حتی خدمات ترجمه مدارک با نرخ ویژه ارائه می گردد.

ما تضمین می کنیم هزینه های شما به به طور چشمگیری کاهش بدهیم با مدارک قابل استعلام و مورد قبول کلیه سفارت ها فقط کافیست با ما تماس بگیرید.

همچنین در صورت نیاز به واچر رسمی از سمت هتل با مهر و سربرگ هتل می توانید با پرداخت هزینه ناچیز مستقیم با تاییده پرداخت از سمت هتل آن را دریافت نمایید.

مشاوره رایگان

02147620660

فرم ویزا

فرم ویزا

مدارک مورد نیاز ویزای مکزیک

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی  مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم. ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‌باشد.
  •  3 قطعه عکس 4×3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
  • اصل و ترجمه شناسنامه
  • اصل و ترجمه سند ازدواج
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب شش ماهه و گواهی تمکن با ذکر تاریخ افتتاح حساب الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
    • حسابهای جاری : کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی
    • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش شش ماهه سودبه زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک
    • * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.
    • * فرزندان بالای 25 سال باید مدارک مالی خود را جداگانه ارائه نمایند.
  • اصل و ترجمه سند مالکیت.
  •  اصل و ترجمه مدارک شغلی:
    • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان و 3 فیش آخر حقوق، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و 3 فیش آخر حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سه فیش آخر حقوق (‌سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
    • بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه 3 فیش آخر حقوق.
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال‌، سمت و میزان حقوق دریافتی از شرکت مربوطه به همراه 3 فیش آخر حقوق (‌ سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
    • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات به همراه اساسنامه شرکت
    • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه 3 فیش آخر حقوق (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
    • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
    • * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است.

در مورد سفارت مکزیک سه نکته را فراموش نکنید :

اول: بلیط شما باید به مقصد یکی از شهرهای مکزیک باشد.

دوم : رزرو هتل شما باید معتبر باشد سفارت رزروهای رایگان و آنلاین را تایید نمی کند.

سوم : در درخواست اول تقاضای ویزای بلند مدت نکنید چون سفارت مکزیک درخواست شما را رد می کند.

چهارم : برای ویزای توریستی نیازی به دعوتنامه نیست

پنجم: قبل از درخواست ویزای کاری و تجاری به اعتبار دعوتنامه خود دقت کنید

مشاوره رایگان

02147620660

وقت مصاحبه ویزای شینگن

وقت مصاحبه

وقت سفارت مکزیک و سفارت مکزیک

مشاوره رایگان

02147620660

وقت سفارت مکزیک
5 (100%) 6 رای