اوکراین

وقت سفارت اوکراین

وقت سفارت اوکراین : اوکراین UKRAINE یکی از کشورهای اروپای شرقی است که به دلیل طبیعت زیبای خود به بهشت اروپای شرقی شهرت یافته است. کشور اوکراین با کشورهای روسیه ، بلاروس ، لهستان ، اسلواکی ، رومانی ، مجارستان ، مولداوی دارای مرز مشترک است. زبان رسمی آن اوکراینی بوده ولی اکثرا به زبان روسی مسلط هستند.

کشور اوکراین عضو اتحادیه شینگن نمی باشد ولی مراحل اخذ ویزای آن در بسیاری از موارد مشابه با کشورهای اتحاده شینگن می باشد. وقت سفارت اوکراین اولین قدم جهت درخواست ویزای اوکراین Ukraine Visa می باشد. کلیه مسافران ایرانی که دارای گذرنامه ایرانی می باشند و قصد سفر به کشور اوکراین را دارند باید نسبت به اخذ ویزای اوکراین اقدام نمایند که قبل از ارائه مدارک و فرم مربوطه ابتدا باید نسبت به دریافت نوبت مصاحبه و یا همان وقت سفارت اکراین اقدام نمایید.

مشاوره رایگان

02147620660

وقت سفارت

وقت سفارت

اطلاعاتی درباره وقت سفارت اوکراین

سایت وقت سفارت در راستای خدمات رسانی به آن دسته از مسافرانی که به دلایل مشاغل کاری و یا عدم اطلاعات کامل از  روند وقت سفارت اوکراین تمایل به دریافت وقت سفارت ندارند راه اندازی شده است تا ضمن مشاوره رایگان نسبت به دریافت وقت سفارت اوکراین و همچنین خدمات رزرو بلیط و هتل و همچنین صدور بیمه مسافرتی مورد تایید سفارت اوکراین در کنار آنها باشد. برای مشاهده خدمات سایت وقت سفارت اینجا کلیک کنید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت اوکراین به شرح ذیل می باشد:

  • اطلاعات هویتی شامل نام، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و تاریخ انقضای پاسپورت
  • ملیت
  • جنسیت
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ مطلوب برای وقت سفارت اوکراین ( بهتر است حداقل یک ماه از زمان درخواست فاصله داشته باشید)
  • نوع ویزا
  • مقصد اصلی در اوکراین

نکات مهم در مورد وقت سفارت اوکراین

  1. شایان ذکر است کلیه وقت ها به صورت قانونی گرفته می شود و ما هیچ وقت خارج از نوبت ، ویژه و … را ارائه نمی دهیم.
  2. تعیین وقت در 72 ساعت کاری صورت می گیرد و وقت مصاحبه بسته به شلوغی ممکن است 3 تا 15 روز آینده باشد.
  3. پس از تعیین وقت سفارت اوکراین امکان تغییر یا لغو آن وجود ندارد.
  4. قبل از هر اقدامی با مراجعه به سایت رسمی سفارت اوکراین از تمامی شرایط و مراحل اطلاعات کامل کسب کنید.
  5. دریافت وقت از سفارت اوکراین ممکن است کمی نسبت به کشورهای حوزه شینگن سریعتر باشد ولی بهتر است تا حداقل یک تا دو ماه قبل از تاریخ سفر برای تعیین وقت اوکراین و دریافت ویزا اوکراین اقدام کنید. در برخی از موارد ممکن است به دلایل خاصی وقت سفارت اوکراین به سرعت مشخص گردد لذا قبل از درخواست وقت سفارت اوکراین نسبت به تمکیل مدارک مورد نیاز ویزای اوکراین اقدام نمایید.
  6. تهیه نسخه چاپی از اطلاعات حاوی وقت ملاقات به هنگام مراجعه به سفارت اوکراین الزامی است.
  7. توجه داشته باشید که پیش از مراجعه به بخش کنسولی باید اطلاعات لازم در مورد روند انجام امور و مدارک مورد نیاز را از طریق وب‌سایت سفارت اوکراین کسب کنید. در صورت نقص مدارک، باجه از پذیرفتن درخواست معذور است.
  8.  تمامی هزینه‌های خدمات کنسولی به صورت نقد دریافت می‌شود.
  9. ایمیل‌های خود را به زبان انگلیسی، روسی و یا اوکراینی ارسال کنید. سفارت اوکراین به ایمیل‌هایی که به زبان فارسی نوشته شده‌اند، پاسخ نخواهد داد.
  10. اگر درخواست ویزای شما توسط سفارت اوکراین ریجکت بشه، یک نامه به شما داده میشه که در اون دلایل ریجکت شدن رو نوشته. در انتهای اون نامه هم نحوه اعتراض به این نتیجه به شما اعلام میشه. شما باید دلایل اعتراضتون رو بنویسید و اون رو به آدرسی که سفارت میگه پست کنید. تا به درخواست شما رسیدگی شود. در صورتی که قبلا برای ویزای اوکراین اقدام کردید و درخواست شما ریجکت شده برای مشاهده راهکارهای رفع ریجکتی ویزای اوکراین اینجا کلیک کنید

سفارت اوکراین از پاسخ دادن به سؤالات زیر معذور است:

  1. پرسش های مربوط به تعیین وقت مصاحبه و وقت سفارت اوکراین .
  2. پرسش هایی که پاسخ آن ها در سایت سفارت موجود است.
  3. پرسش هایی که در حوزه مسئولیت سفارت اوکراین در تهران نیست.
  4. پرسش هایی در مورد ریجکت ویزا توسط سفارت اوکراین
  5. پرسش هایی در مورد اقامت و ثبت شرکت در اوکراین
  6. پرسش هایی در مورد پناهندگی اوکراین
  7. پرسش های مربوط به دریافت دعوتنامه
  8. پرسشهای مبوط به ازدواج در اوکراین

مشاوره رایگان

02147620660

هزینه ویزا

هزینه ویزا

هزینه وقت سفارت اوکراین

هزینه وقت سفارت اوکراین انفرادی فقط و فقط 200.000 تومان می باشد.

هزینه وقت سفارت اوکراین برای خانواده شامل تخفیف ویژه می شود.

مشاوره رایگان

02147620660

کلیه خدمات مشمول گارانتی عودت وجه می باشند.در صورتی که مسافر از سفر انصراف دهد و تا 72 ساعت بعد از درخواست انصراف مسافر وقت وی مشخص نگردد 100% هزینه پرداختی بابت وقت سفارت به وی استرداد می گردد.

در صورت تمایل مسافر خدمات رزرو بلیط اوکراین ، رزرو هتل در کلیه شهرهای اوکراین ، صدور بیمه مسافرتی مورد قبول سفارت اوکراین  و حتی خدمات ترجمه مدارک با نرخ ویژه ارائه می گردد.

ما تضمین می کنیم هزینه های شما به به طور چشمگیری کاهش بدهیم با مدارک قابل استعلام و مورد قبول کلیه سفارت ها فقط کافیست با ما تماس بگیرید.

همچنین در صورت نیاز به واچر رسمی از سمت هتل با مهر و سربرگ هتل می توانید با پرداخت هزینه ناچیز مستقیم با تاییده پرداخت از سمت هتل آن را دریافت نمایید.

مشاوره رایگان

02147620660

فرم ویزا

فرم ویزا

مدارک مورد نیاز ویزای اوکراین

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

  • فرم درخواست ویزا به طور کامل پر و امضا شده باشد
  • گذرنامه با حداقل ۸ ماه اعتبار به همراه گذرنامه قدیمی (درصورت داشتن)
  • بلیط هواپیما
  • رزرو هتل تایید شده
  • دو قطعه عکس  ۳×۴
  • کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی به طور جدا گرفته شود.
  • پرینتی از گردش مالی در حساب های جاری فرد با حداقل موجودی 20 میلیون

مدرکی مبنی بر پرداخت تعرفه کنسولی، در صورتی که در قانون اساسی اوکراین و معاهدات بین‌المللی اوکراین طور دیگری لحاظ نشده باشد.

مدارک لازم برای کودکان زیر ۱۸ سال: مدرکی مبنی بر موافقت یکی از والدین یا نماینده قانونی وی و همچنین سایر مدارک لازم برای سفر تنهای افراد نابالغ به خارج کشور یا سفر ایشان به همراه یکی از والدین یا نماینده قانونی.

 مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی اکراین

  • مدرکی رسمی جهت تحصیل از سوی سازمان آموزشی کشور اوکراین
  • همراه داشتن گواهی تحصیلی و ریز نمرات فرد تحصیل کننده
  • یک نسخه از گواهی تولد فرد متقاضی برای تحصیل در کشور اوکراین

 مدارک لازم برای دریافت ویزای جهت پیوستن به خانواده در اکراین

  • مدرک رسمی دال بر اثبات ازدواج با  شهروند اوکراینی
  • مدرکی از خویشاوندی فرد با شهروند موقت خارجی که دارنده ی کارت موقت اوکراینی است
  • کپی کارت موقت اوکراینی یا تایدیه  وضعیت پناهجو در اوکراین و مدرکی دال بر امکانات مالی کافی برای اقامت در اوکراین

 مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری اوکراین

مجوز رسمی کار به نام فرد از سوی مرکز اشتغال در کشور اوکراین  را که باید پیش از درخواست ویزا توسط کارفرما اخذ شده باشد را همراه داشته باشید.

 ویزا برای معالجه ی پزشکی ویزای پزشکی اوکراین

  • همراه داشتن یک دعوت نامه رسمی از بیمارستانی که می خواهید به آن مراجعه کنید.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی اوکراین

  • تمکن مالی به زبان انگلیسی با مهر بانک . ( از تاریخ صدور در زمان اقدام به ویزا کمتر از ۱۵ روز گذشته باشد. )
  • آزمایش ایدز و اچ ای وی ( گواهی جهت عدم ابتلا به بیماری ایز و اچ ای وی که مدت آن در زمان درخواست ویزا کمتر از ۲ ماه گذشته باشد. )
  • گواهی سلامت پزشکی جهت تایید سلامت کامل . ( ترجمه و تایید وزارت امور خارجه داشته باشد. )
  • شناسنامه ( ترجمه و تایید وزارت امور خارجه داشته باشد. )
  • مدرک پایان دوره دبیرستان دیپلم. ( ترجمه و تایید وزارت امور خارجه داشته باشد. )
  • ریز نمرات پایان دوره دبیرستان کارنامه. ( ترجمه و تایید وزارت امور خارجه داشته باشد. )

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است.

در مورد سفارت اوکراین سه نکته را فراموش نکنید :

اول: بلیط شما باید به مقصد یکی از شهرهای اوکراین باشد.

دوم : رزرو هتل شما باید معتبر باشد سفارت رزروهای رایگان و آنلاین را تایید نمی کند.

سوم : در مورد ویزای توریستی فقط آژانسهای مسافرتی می توانند در برای شما درخواست ویزا بدهند.

چهارم : برای ویزای توریستی نیازی به دعوتنامه نیست

پنجم: قبل از درخواست ویزای کاری و تجاری به اعتبار دعوتنامه خود دقت کنید.

مشاوره رایگان

02147620660

وقت مصاحبه ویزای شینگن

وقت مصاحبه

سفارت اوکراین و وقت سفارت اوکراین

خدمات دیگر آژانس هواپیمایی فرازشید:

رزرو بلیط هواپیمایی یوام ایر UM AIR / هواپیمایی براوو BRAVO AIRWAYS / هواپیمایی اوکراین اینترنشنال UKRAINE INTERNATIONAL

 

مشاوره رایگان

02147620660

 

وقت سفارت اوکراین
4.8 (95%) 4 رای