جمهوری فرانسه

وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه: فرانسه یکی از کشورهای اروپای غربی است. کشور فرانسه دارای سواحل  دریای مدیترانه و نیز اقیانوس اطلس می‌باشد.

وقت سفارت فرانسه اولین مرحله جهت دریافت ویزای فرانسه می باشد. کلیه مسافران ایرانی که دارای گذرنامه ایرانی میباشند و قصد بازدید از کشور فرانسه را دارند باید نسبت به درخواست ویزای فرانسه اقدام نماییند که قبل از ارائه مدارک و فرم مربوطه ابتدا باید نسبت به دریافت نوبت مصاحبه و یا همان وقت سفارت فرانسه اقدام نمایید.

مشاوره رایگان

02147620660

وقت سفارت

وقت سفارت

اطلاعات وقت سفارت فرانسه

سایت وقت سفارت در راستای خدمات رسانی به آن دسته از مسافرانی که به دلایل مشاغل کاری و یا عدم اطلاعات کامل از  روند وقت سفارت فرانسه تمایل به دریافت وقت سفارت ندارند راه اندازی شده است تا ضمن مشاوره رایگان نسبت به دریافت وقت سفارت فرانسه و همچنین خدمات رزرو بلیط و هتل و همچنین صدور بیمه مسافرتی مورد تایید سفارت فرانسه در کنار آنها باشد.

همچنین در صورت تقاضای سفارت در زمینه سربرگ هتل می توانید در حداقل زمان یک واچر سربرک هتل با مهر و امضای هتل روی سربرگ رسمی هتل دریافت نمایید.

شایان ذکر است کلیه وقت ها به صورت قانونی گرفته می شود و ما هیچ وقت خارج از نوبت ، ویژه و … را ارائه نمی دهیم.

کلیه خدمات وقت سفارت دارای ضمانت عودت وجه بوده و در صورت انصراف مسافر قبل از تایید وقت سفارت فرانسه کلیه هزینه بدون هیچ سوالی استرداد می گردد.

همچنین آن دسته از مسافرانی که نیاز به خدمات نظیر رزرو هتل ، رزرو بلیط و بیمه مسافرتی دارند می توانند از تخفیفات و خدمات ویژه برخوردار شوند.

مشاوره رایگان

02147620660

 

مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت فرانسه

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت فرانسه به شرح ذیل می باشد:

  • اطلاعات هویتی شامل نام، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و تاریخ انقضای پاسپورت
  • ملیت
  • جنسیت
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ مطلوب برای وقت سفارت شینگن ( بهتر است 14 تا 30  روز  از زمان درخواست فاصله داشته باشید)
  • نوع ویزا
  • مقصد اصلی در اروپا

مشاوره رایگان

02147620660

 

هزینه وقت سفارت فرانسه 

هزینه ویزای شینگن

هزینه ویزای شینگن

هزینه وقت سفارت فرانسه انفرادی فقط و فقط 200.000 تومان می باشد.

هزینه وقت سفارت فرانسه برای خانواده شامل تخفیف ویژه می شود.

مشاوره رایگان

02147620660

کلیه خدمات مشمول گارانتی عودت وجه می باشند.در صورتی که مسافر از سفر انصراف دهد و تا 72 ساعت بعد از درخواست انصراف مسافر وقت وی مشخص نگردد 100% هزینه پرداختی بابت وقت سفارت به وی استرداد می گردد.

در صورت تمایل مسافر خدمات رزرو بلیط ، رزرو هتل ، صدور بیمه مسافرتی و حتی خدمات ترجمه مدارک با نرخ ویژه ارائه می گردد.

ما تضمین می کنیم هزینه های شما به به طور چشمگیری کاهش بدهیم با مدارک قابل استعلام و مورد قبول کلیه سفارت ها فقط کافیست با ما تماس بگیرید. 02147620660

همچنین در صورت نیاز به واچر رسمی از سمت هتل با مهر و سربرگ هتل می توانید با پرداخت هزینه ناچیز مستقیم با تاییده پرداخت از سمت هتل آن را دریافت نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه

فرم ویزای شینگن

فرم ویزای شینگن

  • پرینت وقت سفارت فرانسه تایید شده
  • فرم درخواست ویزای فرانسه که می توانید آن را از سایت سفارت فرانسه و یا اینجا دانلود کنید توجه داشته باشید که فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود که لیست مترجمین مورد تایید سفارت اینجا درج شده
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید در سایزهای ۳٫۵ در ۴٫۵
  • اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه کپی که اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان ویزای خواستی باشد و  دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد.
  • کپی ویزاهای شینگن قبلی که تاکنون دریافت کرده‌اید کلیه گذرنامه ها قدیمی و جدید به همراه کپی همه مهرهای ورود و خروج
  • اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی ( توجه داشته باشید که اعتبار تمکن مالی و گردش حساب حد اکثر ۱۰ روز می باشد. )
    • کارمندان : قرارداد کار، صورتحساب بانکی ۳ماه آخر ، معرفی نامه از سمت شرکت ، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی به همراه مدت زمان مورد توافق ، مفاصا حساب مالیاتی
    • برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.
    • مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۳ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی.
    • بازنشستگان:  حکم بازنشستگی ، فیش حقوق بازنشستگی ۳ ماه آخر
    • برای کودکان و دانشجویان : گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه
  •  واچر هتل تایید شده به همراه مهر و سربرگ هتل
  • بلیط هواپیما رفت و برگشت
  •  بیمه مسافرتی سرتاسر حوزه شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو
  • نامه‌ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.

مشاوره رایگان

02147620660

وقت مصاحبه ویزای شینگن

وقت مصاحبه ویزای شینگن

اطلاعات سفارت فرانسه و وقت فرانسه

مشاوره رایگان

02147620660

وقت سفارت فرانسه
5 (100%) 85 رای